Anexo:Fallecidos en septiembre de 2020

De Wikipedia, la enciclopedia libre
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Fallecidos en 2020: EneroFebreroMarzoAbrilMayoJunioJulioAgostoSeptiembreOctubreNoviembreDiciembre

A continuación se listan los fallecimientos más destacados que tuvieron lugar durante septiembre de 2020 en el mundo.

1 de septiembre[editar]

2 de septiembre[editar]

3 de septiembre[editar]

4 de septiembre[editar]

5 de septiembre[editar]

6 de septiembre[editar]

7 de septiembre[editar]

8 de septiembre[editar]

9 de septiembre[editar]

10 de septiembre[editar]

11 de septiembre[editar]

12 de septiembre[editar]

13 de septiembre[editar]

14 de septiembre[editar]

15 de septiembre[editar]

16 de septiembre[editar]

17 de septiembre[editar]

18 de septiembre[editar]

19 de septiembre[editar]

20 de septiembre[editar]

21 de septiembre[editar]

22 de septiembre[editar]

23 de septiembre[editar]

24 de septiembre[editar]

25 de septiembre[editar]

26 de septiembre[editar]

27 de septiembre[editar]

28 de septiembre[editar]

29 de septiembre[editar]

30 de septiembre[editar]

Referencias[editar]

  1. «R.I.P., Wick Allison (1948–2020)». 
  2. True crime author Shanna Hogan, 38, dies
  3. Esquela del Sr. D.Juan José Goiriena de Gandarias
  4. Olympian Sheila R. Ingram passes away at age 63
  5. First Black Bama Belle leaves behind an impactful legacy
  6. Умер народный артист Борис Клюев
  7. Died writer Vladislav Krapivin – Gazeta.Ru
  8. Murió el DJ Erick Morillo, creador del hit “I Like to Move It”
  9. «John Najarian, pioneering transplant surgeon, dies at 92». 
  10. Another Disney Loss: Animation Artist Sue Nichols Maciorowski Passes Away
  11. Murió el arquitecto Marcelo Pedemonte
  12. Bývalý kouč reprezentace Miloš Říha zemřel. Bylo mu 61 let Zdro
  13. Falleció 'Chimilongo' Robles, jugador histórico del Unión Magdalena
  14. Muere el fotógrafo rubinense Josep Maria Roset a los 88 años
  15. Jerzy Szczakiel nie żyje. Był pierwszym polskim mistrzem świata na żużlu
  16. In Memoriam: Arthur Wooster
  17. Falleció David Capel, legendario jugador de cricket inglés
  18. Addio allo storico dell arte Philippe Daverio
  19. Murió a los 77 años Duch, ex jefe de una prisión del Pol Pot y responsable de la tortura y muerte de más de 12.000 personas
  20. David Graeber, anthropologist and author of Bullshit Jobs, dies aged 59
  21. Obituary Rinat Ibragimov
  22. Murió Luis Alfonso Marroquín, el técnico que llevó a Colombia por primera vez a un Mundial Sub-20
  23. Falleció el monseñor Agustín Radrizzani
  24. Tom Seaver, Hall of Fame pitcher, dies at 75
  25. Fallece Wanda Seux, vedette y actriz mexico-paraguaya
  26. Oud-aartsbisschop kardinaal Ad Simonis (88) overleden
  27. Passages: William ‘Bill’ Yorzyk, 1956 Olympic Champion in 200 Butterfly
  28. The ‘Shooter’... Former Piqua Coach Dave Zeller Dies
  29. A los 75 años murió el ilustrador Carlos González, creador del perro “Tevito”
  30. Zemrel Karel Knesl, stribrny medailista z Olympiady v Tokiu 1964
  31. Morreu Dito, diretor geral do Gil Vicente
  32. Jean-François Poron (Le Masque de fer, Navarro...) : Mort du comédien
  33. William Pursell, Grammy-Nominated Composer, Dies at 94
  34. Morto Gianni Serra: il regista e sceneggiatore aveva 86 anni
  35. Fallece Ramón "Moncho" Silva, insigne locutor radial
  36. Muere el ex ciclista profesional Félix Suárez Colomo
  37. Muere de cáncer el actor turco-alemán Birol Ünel, protagonista de la premiada "Contra la pared"
  38. Vlogger Lloyd Cadena passes away at 26
  39. La chanteuse et comédienne Annie Cordy est morte
  40. Former Springbok center Peter Cronje passes away aged 70
  41. León Finney Jr.,pastor and civic leader, dead at 82
  42. Murió Jorge Kirszenbaum, ex presidente de la DAIA y activista por los derechos humanos
  43. Gary Peacock: murió el contrabajista zen del jazz
  44. Mort de Pierre Sidos, figure de l’extrême droite pétainiste et nationaliste
  45. Muere la cantante y compositora de country, Lucille Starr
  46. Doliu în șahul moldovenesc: A decedat marele maestru internațional, Dumitru Svetușkin. Avea doar 40 de ani
  47. The author Carl-Henning Wijkmark is dead
  48. Falleció Joe Williams, exprimer ministro de las Islas Cook
  49. Dwight Anderson, Dayton native and basketball legend died Saturday
  50. Filmmaker Johnny Bakshi passes away
  51. Olympian, PBA pioneer Orly Bauzon dies at 75
  52. Falleció Zelmar Casco, destacado esgrimista olímpico argentino
  53. Sector commander Abu Osman Chowdury dies
  54. U dobi od 87 godina preminuo je Žarko Domljan, prvi predsjednik Hrvatskog sabora
  55. David 'Smokey' Gaines, Detroit Mercy's first Black coach, Harlem Globetrotter alum, dies
  56. Nie żyje kardynał Marian Jaworski. Miał 94 lata
  57. Tributes paid after death of former Dublin dual star Jimmy Lavin
  58. Rodney Litchfield: Early Doors actor dies at 81
  59. V 82 letech zemřel oscarový filmový režisér Jiří Menzel. Informovala o tom vdova Olga Menzelová
  60. New Hampshire mourns former Gov. Stephen Merrill, 74
  61. La romanciere et scénariste Brigitte Peskine est décédée
  62. Bing-Man Tam, HK veteran actor passes away at 86
  63. Former Agriculture Minister Yousef Wali Dies
  64. Remembering Levon Altounian the great
  65. Falleció Lou Brock, leyenda del béisbol en las grandes ligas
  66. Fallece el exsenador por la región de Los Lagos y empresario ganadero, Marco Cariola
  67. «SA author, activist Achmat Dangor dies at 71». 
  68. Obituario de Alejandro Agustín Díaz Cartagena
  69. Nancy Dine, Filmmaker and Muse of Artist Jim Dine, Dies at 83
  70. «‘Kojak’ And ‘Knots Landing’ Star Kevin Dobson Dies At 77». 
  71. Fallece la soprano francesa Christiane Eda-Pierre a los 88 años
  72. Falleció Bob Fujitani, co-creador de Doctor Solar: Man of the Atom
  73. Hall of Fame, USA Basketball mourn death of Tom Jernstedt
  74. Department of Mathematics Mourns the Passing of Stevenson Chair and Distinguished Professor Vaughan Jones
  75. "Sånt är livet"-artisten Anita Lindblom död
  76. Colin Markham, a champion of Illawarra's labour movement and former NSW MP, dies
  77. Poker legend Mike Sexton dies at 72
  78. Helen Taylor Thompson OBE, 1924-2020
  79. Decorated Kenyan taekwondo star collapses and dies in Nairobi
  80. Bruce Williamson, former lead singer of The Temptations, dies at 49
  81. Falleció el abogado y activista de DD. HH. Kevin Zeese
  82. Cabinet mourns former Prime Minister Abdul-Qadir Bajammal
  83. Prominent Muhammadiyah figure Abdul Malik Fadjar dies at 81
  84. «Falleció expresidente del Congreso Aurelio Iragorri Hormaza». 
  85. Egyptian acting Icon Aida Kamel passes away
  86. Died actor Sergei Koltakov – Russian newspaper
  87. ‘A great all-rounder’: Logie W. Bruce-Lockhart tributes to former headmaster, soldier and rugby international
  88. Qld Labor stalwart Tim Mulherin dies of cancer
  89. Veteran Actor Anaparthi Nagaraju Passes Away At 71
  90. Fallece Xavier Ortiz, exintegrante del grupo Garibaldi
  91. Former Rajya Sabha MP Narendra Swain passes away
  92. «Longtime state representative Patrick Sweeney dies at 81». 
  93. «El sol no volverá a brillar para Luisita Tenor». 
  94. Patricia-Thiel American chemist and materials scientist, dead
  95. Last Chinese participant of Tokyo Trials, the tribunal for accused A-Class Japanese war criminals in World War II, dies at 99
  96. Murió Edgar Baeza, campeón sudamericano en 1967 con Uruguay
  97. Décès de Jean-Léon Beauvois, l'homme de la manipulation
  98. Gene Budig, academic who ran American League, dies at 81
  99. SA actor David Clatworthy, dies
  100. Muere Simeon Coxe de Silver Apples, el primer pionero pop de la electrónica
  101. Falleció el ex arquero Héctor "Mono" Giorgetti y lo lloran en Argentina y en Chile
  102. Sir Ronald Harwood, playwright and screenwriter noted for The Dresser and The Pianist – obituary
  103. Claude Peretti, une ancienne gloire de l'AC Aiacciu, nous a quittés
  104. Former Indonesian national team soccer coach Alfred Riedl dies at 70
  105. Tony Tanner, Tony-Nominated Director and Choreographer, Dies at 88
  106. Robert Wilson, FAMU Hall of Famer, dies at 46
  107. Morre Assis, um dos maiores zagueiros de Fluminense e Remo
  108. Muere Ronald Bell, fundador de Kool & The Gang y autor de «Celebration» y «Jungle Boogie»
  109. Falleció ex futbolista guatemalteco Peter Sandoval, anotador del primer gol en el Estadio Ricardo Saprissa
  110. Muere a los 92 años George Bizos, el abogado de Nelson Mandela
  111. Morta a Milano Cini Boeri, architetta, designer e staffetta partigiana
  112. Muere la exprimera dama Henrietta Boggs a los 102 años
  113. Fallece el director belga Patrick Davin
  114. Nancy Drake, 'a Winnipeg queen of theatre,' dies at age 77
  115. Morto Pino Favero, l'ultimo gregario di Coppi
  116. Actor KS Firoz passes away at 74
  117. Former House Speaker Fuentebella dies of heart failure at 74
  118. Film Script Writer, Director Chhetan Gurung No More
  119. 'She began the real sexual revolution for women': Shere Hite dies aged 77
  120. Indonesian singer Yopie Latul of 'Poco-Poco' fame, dead at 65 after testing positive for Covid-19
  121. Murió Stevie Lee, actor de Jackass 3 y American Horror Story
  122. Addio ad Amos Luzzatto, una voce ebraica contro il razzismo e i populismi
  123. Former undisputed middleweight champion Alan Minter dies of cancer aged 69
  124. Addio a Nico Naldini: fu poeta, regista e biografo di Pasolini
  125. Murió Jakob Oetama, el fundador del Kompas Daily
  126. Fallece el Pare Manel popular sacerdote y activista catalán
  127. Richard A. Smith, Movie-Theater and Bottling Mogul, Dies
  128. Edgard Tupët-Thomé, l’un des quatre derniers compagnons de la Libération, est mort
  129. Cardiff City FC was saddened to learn of the passing of former City and Wales winger, Tony Villars
  130. Comedian Vadivel Balaji dies at 45 in Chennai
  131. Obituary | Dead – Prof. Gerald J. Blidstein Passed Away
  132. Jaji mstaafu Mark Bomani aaga Dunia
  133. Former Mayor Datta Ekbote dies at 84
  134. Roberto Finzi, morto lo storico dell'antisemitismo studioso della “questione ebraica”
  135. Salta despide al folclorista Roberto “Ucucha” Franco, de Las Voces de Orán
  136. Dresdner Opernsängerin Annette Jahns ist tot
  137. Gienek Loska nie żyje. Zwycięzca "X Factor" miał 45 lat
  138. Florence Pendleton, pioneering DC shadow senator and statehood champion, dies at 94
  139. U.S. District Judge Pamela Reeves Dies After Battle With Cancer
  140. Muere el editor y coleccionista italiano Franco Maria Ricci
  141. Muere la actriz Diana Rigg, Olenna Tyrell en 'Juego de Tronos', a los 82 años
  142. Fallece Barry Scott, voz de IMPACT Wrestling
  143. Umro olimpijac Srećko Štiglić, višegodišnji rekorder u bacanju kladiva
  144. “Narong Wongwan” legend that the Prime Minister has been in bed for more than 8 years before Tamil May
  145. Zmarł Witold Zapała – wieloletni choreograf zespołu Mazowsze
  146. Social Activist Swami Agnivesh Dies At A Hospital In Delhi
  147. Legendary ODU basketball coach Sonny Allen dies at age 84
  148. Mort de Roger Carel, la voix d’Astérix, de Mickey et de tant d’autres
  149. Falleció Anthony Cekada, sacerdote y autor sedevacantista
  150. Murió el exintendente de Cerrillos, Rubén Corimayo, tras una complicación respiratoria
  151. Singer Sandra Dianne to be buried in Sabah
  152. Gyász: elhunyt Gálos László Eb-ezüstérmes röplabdázó
  153. Bill Heller, former USF St. Pete leader and lawmaker, dies
  154. Henryk Łapiński nie żyje. Aktor miał 87 lat
  155. Décès du compositeur et pédagogue Christian Manen
  156. Muere Jota mayúscula, uno de los padres del rap español
  157. Falleció Juan Vicente Morales, campeón de América y del mundo con Peñarol
  158. Former Sri Lankan Cricketer Tony Opatha dies
  159. Calcio, Virtus Villa in lutto: è morto Angelo Pereni
  160. Christian Poncelet, ancien président du Sénat, est mort
  161. Former Football Star Nadhim Shaker Died Due To Coronavirus
  162. Father Richard William Timm, a true friend of Bangladesh, dies
  163. Navid Afkari es ejecutado a muerte en la horca en Irán
  164. L'ancien coureur cycliste professionnel Jean-Claude Annaert nous a quittés
  165. Muere por coronavirus el cantautor Joaquín Carbonell, emblema de Aragón
  166. Murió Carlos Casamiquela, ex ministro de Agricultura de la Nación, tenía coronavirus
  167. Figure politique de l'Allier, Jean Cluzel est décédé
  168. È morto Alberto Collino, di Verzuolo: fu professore di Matematica dell’Università di Torino
  169. Muere el diseñador Terence Conran, fundador de Habitat y creador del Museo del Diseño de Londres
  170. Carson City Mayor Bob Crowell passes away
  171. Actress Denise De Weerdt passed away at the age of 92
  172. Fallece John Fahey, segundo presidente de la AMA
  173. Toots Hibbert obituary: The man who invented reggae
  174. Florence Howe, ‘Mother of Women’s Studies,’ Dies at 91
  175. Barbara Jefford: Leading classical actress dies aged 90
  176. Fallece Rafa Lelo, presidente de la Asociación de exjugadores del Granada CF
  177. Disparition du sociologue bordelais Didier Lapeyronnie
  178. Sports Min. Offers Condolences over Azmy Megahed’s Death
  179. Muere Mark Newman, ex ejecutivo y ex manager de los Yankees
  180. Falleció el actor Atilio Pozzobón
  181. Ayatollah Saanei passes away
  182. Murió Fernando Suárez Paz: adiós a uno de los violines esenciales del tango
  183. Veteran Tamil journalist Sudhangan dies aged 63
  184. Edna Wright, lead singer of ‘Want Ads’ R&B group Honey Cone, dead at 76
  185. Ayo Akinwale, Nollywood actor, academician dies at 74
  186. Murió el actor Hugo Asencio, galán televisivo de los años 80
  187. Muere el trombonista valenciano Toni Belenguer a los 42 años
  188. Ndahet nga jeta në moshën 78-vjeçare profesor Sabit Brokaj
  189. Muere el abogado del Estado Severo Bueno, azote del independentismo catalán
  190. Falleció Mario Cafiero, el titular del INAES
  191. Morto Antonio Casellati, il primo assessore in Italia all'Ecologia e al verde pubblico
  192. Veteran Odia film actor Ajit Das passes away
  193. Bernard Debré, ancien ministre et député, est mort
  194. Passages: Two-Time Olympic Medalist John Ferris Dies at 71
  195. Rugby world mourns Dave Halligan - the unluckiest player to never play for the All Blacks
  196. Former Socialist Defence Minister György Keleti Dies Aged 74
  197. Professor Emeritus Paolo Knill Obituary
  198. André Lespagnol, ancien président de l’université Rennes 2, est décédé
  199. l'auteur de bande dessinée Bruno Madaule s'en est allé
  200. Former Union minister Raghuvansh Prasad Singh passes away
  201. Original Skyhooks guitarist Peter Starkie dies aged 72
  202. Japanese actress Sei Ashina found dead in suspected suicide
  203. Actor Sadek Bachchu dies from Covid-19
  204. Murió Gregorio Badeni, reconocido abogado especialista en derecho constitucional
  205. Hommage à Robert Chabbal, ancien Directeur général du CNRS
  206. Le journaliste François Debré est décédé quelques heures après son frère Bernard
  207. Pelakon veteran Idris Mat Diah meninggal dunia
  208. Zemřel Břetislav Enge, legendární mistr Evropy
  209. Mor el ninotaire Fer, un dels fundadors d'El Jueves
  210. Lennart "Foppa" Forsberg is dead – celebrated by Gif Sundsvall
  211. Mass. Supreme Judicial Court Chief Justice Ralph Gants dies
  212. «Bill Gates: Father, William Gates Sr., dies at 94». 
  213. Kondisi Ade Firman Hakim Drop Sejak Minggu Lalu Sebelum Meninggal
  214. Actress Oh In Hye passes away
  215. Al Kasha, Oscar-Winning Songwriter of ‘The Morning After,’ Dies
  216. Fallece el polifacético actor José Antonio Lobato
  217. Alicia Maguiña: La famosa compositora peruana falleció esta madrugada a los 81 años
  218. Muere Enrique Ramon Fajarnés a los 91 años
  219. Murió el exsenador Carlos Enrique Soto, del Partido de la U
  220. L'ancien sénateur et député, Daniel Soulage, est décédé
  221. Anne Stevenson, poet and critic whose study of Sylvia Plath left some fans outraged
  222. «Miguel Acundo González, diputado federal del PES, murió por covid-19». 
  223. Fallece en México el explorador cántabro Vital Alsar a los 87 años «Pallisa woman MP Faith Alupo dies». 
  224. «Pallisa woman MP Faith Alupo dies». 
  225. Former Minnesota Chief Justice Russell Anderson dies at 78
  226. «Banqueiro Aloysio de Andrade Faria morre aos 99 anos». 
  227. Ed Bearss, Past Chief Historian Of National Park Service, Dies At 97
  228. Jerry Brown, Former Tag Team Legend Passes Away, Age 83
  229. Steve Carter, Playwright in a Black Theater World, Dies at 90
  230. TRIBUTE TO: SHELDON “SHELLY” ANTHONY GOMES
  231. Longhorn Legend and college athletics icon “T” Jones passes away
  232. Operazangeres Caroline Kaart maakte klassieke muziek weer populair
  233. Un excriminal de guerra serbobosnio muere de coronavirus
  234. Prominent Polish conductor Jan Krenz dies at 94
  235. پروفیسر ڈاکٹر محمد یسینٰ مظہر صدیقی کی سیرت نگاری
  236. Décès de Paul Méfano, compositeur et fondateur de l'ensemble 2e2m
  237. Sadashiv Patil, the former India allrounder, dies
  238. «Умер украинский скульптор Николай Шматько». 
  239. Pat Smullen: Nine-time Irish champion jockey dies aged 43
  240. Nigel Te Hiko dies from virus in Waikato Hospital
  241. Tereánszki-Tóth Péter 40 éves korában hunyt el
  242. «Muere el arqueólogo Mario Torelli, doctor honoris causa por la Universidad de Jaén». 
  243. Fallece el expresidente de Malí Moussa Traoré
  244. Murió Rafael Uribe Ochoa tras permanecer varios días en cuidados intensivos
  245. Former state senator vrtiska leaves a legacy of public service
  246. Former table tennis champion Wang Zhiliang dies due to illness
  247. Vijay's Vettaikaran director Babu Sivan passes away
  248. «Décès de l'ancien ministre Ahmed Ben Salah». 
  249. «Elisaldo Carlini, um líder no debate sobre maconha medicina no Brasil». 
  250. Stanley Crouch, Critic Who Saw American Democracy in Jazz, Dies at 74
  251. William Danforth Dies At 94
  252. Muere la maestra y política catalana Núria Gispert Feliu a los 84 años
  253. Muere el investigador José Luis Gómez-Skármeta
  254. All about Taiwanese Actor Alien Huang Dies at 36
  255. «Fallece Enrique Irazoqui, el Cristo de Pasolini». 
  256. Jailed Russian Neo-Nazi, Maxim Martsinkevich, Dead in Apparent Suicide
  257. Fallece Roy C, cantante y compositor de soul
  258. Pesan Pamit Saefullah kepada Anies dan Ancaman Nyata Covid-19
  259. Elsa Serrano murió en un trágico incendio
  260. Morre o mestre internacional de xadrez Francisco Ricardo Terres Trois
  261. «Morre aos 72 anos Fernando Vieira, jornalista e diretor-geral da Festa Nacional da Música». 
  262. Deces de Hassan Achour: la FAF presente ses condoleances a sa famille
  263. Veteran Yoruba actor, Jimoh Aliu ‘Aworo’ dies
  264. Le Nîmes Olympique en deuil : Daniel Charles-Alfred est mort
  265. Muere Miao Chunting, ex presidente de la CCPPCh de la provincia de Guizhou
  266. Luto en el FPC: muere Ricardo Ciciliano
  267. BJP leader and newly elected Rajya Sabha MP Ashok Gasti remains in critical condition
  268. Fantasy and The Sword of Truth Author Terry Goodkind Has Died
  269. Gore-Tex technology inventor Robert W. Gore dies at 83
  270. Winston Groom, author of 'Forrest Gump', dies at 77
  271. Reg Harrison, who was the oldest living FA Cup winner, dies aged 97
  272. Harvey Hodder, former Speaker and Mount Pearl mayor, dies
  273. Zemřel český astronom Luboš Perek. Bylo mu 101 let
  274. Joe Ruklick, who assisted Wilt Chamberlain’s basket that gave him 100 points in an NBA game, dies at 82
  275. Wartawan Senior Alwi Shahab Tutup Usia
  276. Pir Hameeduddin Sialvi passes away
  277. Senior BJP leader, former minister Liladhar Vaghela dies
  278. Murió el actor Carlos Villamizar
  279. Cardinals Hall Of Famer Larry Wilson Passes Away
  280. Lutto: Si è spento Gianfranco Zanetti, Mister 9 scudetti
  281. Trágico desenlace: el futbolista Mohamed Atwi muere por un disparo durante un funeral
  282. Stephen F. Cohen, Influential Historian of Russia, Dies at 81
  283. Georgia Dobbins Davis, Unsung Motown Hero Who Co-Wrote ‘Please Mr. Postman,’ Dead at 78
  284. Justice Ruth Bader Ginsburg, Champion Of Gender Equality, Dies At 87
  285. E' morto Enzo Golino, l'intellettuale militante
  286. 'Best of My Love' Emotions Singer Pamela Hutchinson Dead at 61
  287. Trauer um Defa-Regisseur: Joachim Kunert ist tot
  288. Guess How Much I Love You author Sam McBratney dies aged 77
  289. Mike Tilleman, member of first New Orleans Saints team, dead at age 76
  290. Enrique Triana, el arquitecto colombiano de mirada diferente
  291. La mort de Marcel Trillat, réalisateur, journaliste et auteur
  292. Former prime minister John Turner dies at 91
  293. The Deputy Prime Minister of Uzbekistan, Uktam Barnoyev, has died
  294. Скончался актёр, режиссёр и телеведущий телевизионной лотереи «Русское лото» Михаил Борисов
  295. The late actor Vladimir Chuprikov – RT in Russian
  296. Muere el primer defensor del pueblo andaluz, el gallego Manuel Conde-Pumpido
  297. Tributes paid to founding member of Alliance Party and former Lord Mayor of Belfast David Cook following death
  298. Beloved Cleveland Bishop J. Delano Ellis dies at age of 75
  299. Grief: The Olympic champion Károly Fatér has died
  300. Murió Yutakayama Hiromitsu a los 72 años, por cáncer de páncreas
  301. Muere Gary Hughes, uno de los mejores cazatalentos en la historia del béisbol
  302. Donald Kendall, Who Served Pepsi to Khrushchev, Dies at 99
  303. Murió Lee Kerslake, ex baterista de Ozzy Osbourne
  304. Fallece Dave Kusworth, miembro fundador de Jacobites
  305. Langlois dies at 85, was three-time Stanley Cup champion with Canadiens
  306. Darvin Moon, Former WSOP Final Tablist, Passes Away
  307. Dick Nemelka, BYU All-American, loses battle with cancer at 76
  308. Nhạc sĩ Phó Đức Phương qua đời vì ung thư tụy
  309. Remembering Jan Reid, Distinctive Voice in Texas Letters
  310. Japanese Actor Yosuke Saito Dies at 69
  311. BJP leader and former Mulund MLA Sardar Tara Singh passes away
  312. Bupati Tanah Datar Irdinansyah Tarmizi Meninggal Dunia
  313. Former deputy mayor of Jerusalem Meron Benvenisti dies
  314. Michael Chapman, Cinematographer on 'Taxi Driver' and 'Raging Bull,' Dies at 84
  315. Actor Takashi Fujiki dies 80 years old playing an active role as a supporting player
  316. Robert S. Graetz, Rare White Minister to Back Bus Boycott, Dies at 92
  317. «Sarkin Zazzau Shehu Idris ya rasu». 
  318. Grimsby Town legend and former captain Keith Jobling passes away
  319. «Knut Kloster, Founder of Norwegian Cruise Line Dies Aged 91». 
  320. M’Bom Ephrem dies at 66
  321. Death of Dan Olweus
  322. Fallece Rosa María Ortiz, exministra de Energía y Minas de Perú
  323. NIU Hall of Famer Walt Owens Passes Away
  324. Georgia basketball legend, former state legislator dies at 92
  325. Former State Representative Mary Pruitt passes away
  326. Fallece Rossanda, fundadora del diario comunista italiano "Il Manifesto"
  327. Star Wars ‘The Empire Strikes Back’ art director, Alan Tomkins, passes away
  328. Fallece el cantante granadino Valen a los 83 años
  329. Muere Gerardo Vera a los 73 años
  330. Morreu o antigo internacional português Jaime Alves
  331. In Memoriam: Arthur Ashkin, 1922-2020
  332. le célèbre chanteur hamdi bennani est mort
  333. Virginio Bettini morto, addio al pionere dell'ecologia
  334. È morto il giornalista Giuseppe Caldarola
  335. Muere Ron Cobb, mítico diseñador del Delorean de 'Regreso al futuro' y el Nostromo de 'Alien'
  336. Tommy DeVito, original Four Seasons member, dies of COVID-19 at 92
  337. Roy Head, singer who took Houston sound up the charts in 1965, dies at age 79
  338. Grimsby Town legend and former captain Keith Jobling passes away
  339. Lars-Åke Lagrell har dött – blev 80 år
  340. כדורסלן העבר עמוס לין הלך לעולמו
  341. Michael Lonsdale, icône du cinéma et du théâtre, est mort
  342. Gilbert Meyer, ancien maire emblématique de Colmar et ancien député, est décédé
  343. Décès de Claude Moisy, ancien PDG de l'AFP
  344. Former Terengganu MB Wan Mokhtar dies at 88
  345. Tryweryn monument sculptor John Meirion Morris dies age 84
  346. Harold Moss, Tacoma’s first Black mayor and a city icon, has died
  347. Bob Nevin, winner of 2 Stanley Cups with Maple Leafs, dead at 82
  348. Former Blackpool forward Brian Peterson passes away in native South Africa, aged 83
  349. Скорбит весь город: в Днепре умер ректор ДНУ им. Гончара
  350. A los 71 años, falleció Juan Carlos Pugliese
  351. Nepal's mountaineering legend Ang Rita Sherpa passes away
  352. Malayalam actor KV Shanthi passes away
  353. Former Himachal Pradesh Minister Shyama Sharma dies in Chandigarh
  354. Former Oregon Congressman Bob Smith dies at 89
  355. Jackie Stallone, Sylvester Stallone’s Mother and Celebrity Astrologist, Dies at 98
  356. Miami jazz great Ira Sullivan dies at 89
  357. Former Oilers defensive back Bob Atkins dies at 74
  358. Shiv Sena corporator Rajendra Devlekar succumbs to Covid-19
  359. In memoriam: Alfredo Die Goyanes, cirujano oncológico
  360. Murió Ramona Galarza, "La novia del Paraná", un emblema del chamamé
  361. «Sad News to Share…». 
  362. Schauspieler und Regisseur: Michael Gwisdek ist tot
  363. 'Pioneer and visionary': Octagonal and Lonhro owner Bob Ingham dies aged 88
  364. Gerson King Combo, cantor pioneiro do soul e funk, morre aos 76 anos
  365. «Festivaldirecteur en curator Frie Leysen (70) overleden». 
  366. Redacción (16 de enero de 2021). «Actor Archie Lyndhurst's Cause of Death Revealed After He Passed Away at 19» [La causa de muerte del actor Archie Lyndhurst revelada después de que falleció a los 19 años]. justjared.com (en inglés). JUST JARED. Consultado el 16 de enero de 2021. 
  367. Godfather of Twin Cities comedy scene Dudley Riggs dies at 88
  368. Road Warrior Animal passes away at 60
  369. Adamu Daramani Sakande, Former NPP MP Dies
  370. Former Sweden international Agne Simonsson dies at 84
  371. Turkey probes death of American journalist Andre Vltchek
  372. Noted Marathi actress Ashalata Wabgaonkar passes away
  373. Депутат Госдумы от КПРФ Ваха Агаев умер от коронавируса
  374. MoS Railways Suresh Angadi dies of coronavirus, PM Modi remembers exceptional karyakarta
  375. Leeds Rhinos mourn club legend Ray Batten - outstanding loose-forward who also coached Wakefield Trinity and was director at York
  376. Trailblazing journalist Harold Evans passes away
  377. Véronique Mortaigne|título=La chanteuse Juliette Gréco est morte
  378. Fallece Guitar Crusher, maestro del blues
  379. ohnny Cash drummer, Sun Records veteran, WS “Fluke” Holland dead at age 85
  380. Murió Alfredo Odorisio, reconocido empresario y programador de TV argentino
  381. Fallece Zlatko Portner, protagonista de la primera Copa de Europa del Barça de balonmano
  382. Exgobernador de Pasco fallece en accidente de tránsito registrado en la Carretera Central
  383. Brenda Robertson, first woman in New Brunswick Legislature, cabinet dies at 91
  384. Gale Sayers, Bears legend and Hall of Fame RB, dies at 77
  385. Steve Smith, the number one ranked pole vaulter in the world in 1973
  386. Disparition de Pierre Troisgros: retour sur l'immense carrière du chef roannais
  387. Former Gobichettipalayam DMK MLA GP Venkidu dies of COVID-19
  388. Tollywood Actor Kosuri Venu Gopal Passes Away Due To Coronavirus In Hyderabad
  389. Hosszú betegség után elhunyt Verebély Iván - A 82 éves színész halálhírét családja tudatta
  390. El científico nuclear Shekhar Basu falleció por coronavirus
  391. Robert Bechtle, Photorealist Painter of the Everyday Middle Class, Dies at 88
  392. Fallece el histórico socialista cántabro Jaime Blanco
  393. Décès de l’ancienne Sénatrice des Alpes-Maritimes Colette Giudicelli
  394. Murió el exfutbolista Oscar Huss, una leyenda de Vélez
  395. Australian cricketer Dean Jones dead
  396. Aussie music legend Max Merritt has died
  397. New Orleans Saints legend Derland Moore dies at 68
  398. First $100,000 ‘bonus baby’ in MLB Paul Pettit passes away at 88
  399. Karnataka Congress MLA B Narayan Rao passes away after contracting Covid-19
  400. Eerste Nederlandse Miss World Corine Spier overleden
  401. Judge Laurie Smith Camp, a trailblazer on Nebraska's federal bench, dies
  402. Kannada actor Rockline Sudhakar dies of cardiac arrest at 65 in Bengaluru
  403. Muere Van den Eynde, la voz del PP en el Parlamento durante tres legislaturas
  404. Gerry Weber founder Gerhard Weber dies aged 79
  405. Paadum Nila S. P. Balasubrahmanyam no more
  406. Fallece el actor y director teatral catalán Hermann Bonnín
  407. Falleció el ex árbitro neerlandés Frans Derks
  408. Shock as ex-Stoke City defender Peter Hampton dies
  409. L’ancien député maire de Blaye Bernard Madrelle est mort
  410. Murió Pablo Nápoli, actor de emblemáticas telenovelas argentinas
  411. Basketball's Jerry Oliver dies: Coached IU, Pacers and high school champs
  412. «Ушел из жизни выдающийся томский ученый Виктор Панин». 
  413. Umro Goran Paskaljević
  414. Noted Economist Dr Isher Judge Ahluwalia, Padma Bhushan, Dies
  415. Muere el diplomático cubano José Antonio Arbesú Fraga
  416. Erik Bartnes er død
  417. Jacky Beurlet est décédé
  418. Former Dodgers Outfielder, Two-Time World Series Champ Jay Johnstone Dies
  419. Masayoshi "Mabo" Kabe, bajista japonés integrante de The Golden Cups
  420. Former Kampala Mayor Al-Hajji Ssebaggala Dies
  421. Murió Juan Camilo Sierra, director de la Feria Internacional del Libro de Cali
  422. Former Van Halen bassist Mark Stone has died
  423. Flint native Leo Sugar, a former Detroit Lion and college All-American, dies
  424. Mort de Denis Tillinac, écrivain, éditeur et figure de la vie politique à droite
  425. L’ancienne députée bloquiste Suzanne Tremblay s'éteint
  426. Elhunyt Udvari Szabolcs
  427. Muere Jimmy Winston, tecladista de los Small Faces
  428. Attorney General Mahbubey Alam passes away
  429. Morto John Barrow, cosmologo e divulgatore: aveva 67 anni
  430. Kevin Burns Dies: ‘Ancient Aliens’ Creator, ‘Lost In Space’ Reboot Co-Producer Was 65
  431. Sozialdemokrat ohne Parteibuch: Wolfgang Clement ist tot
  432. «Morre, aos 81 anos, o ator e diretor Emílio Di Biasi». 
  433. Fallece la periodista venezolana Berenice Gómez "La Bicha"
  434. Died actor Nikita Loginov
  435. Muere monseñor Mario Maulión, arzobispo emérito de Paraná
  436. The founder of the Moscow Helsinki Group, Yuri Orlov, dies
  437. Susan Ryan, pioneering Labor senator and campaigner on discrimination, dies
  438. Ex-Union Minister Jaswant Singh Dies At 82. "Saddened By Demise," Says PM
  439. Encuentran muerta a la reconocida actriz japonesa Yuko Takeuchi
  440. Kerala Congress veteran CF Thomas MLA passes away
  441. En la muerte de Juan Carlos Guerra Zunzunegui
  442. Eminent Writer And Sahitya Akademi Awardee GS Amur Dies At 95
  443. Exfutbolista del Atlante muere a causa del Covid-19
  444. 'Scotland's first pop star', Leith-born Jackie Dennis dies
  445. Frédéric Devreese overleden, "peetvader van de Belgische filmmuziek"
  446. Assam’s Lone Woman Chief Minister Syeda Anwara Taimur Passes Away
  447. Fallece a los 91 años el emir de Kuwait
  448. Fiat, addio a Luigi Arisio: fu tra artefici marcia Quarantamila
  449. Schrijver Aster Berkhof is gestorven
  450. Muere el primer paciente del mundo curado del VIH tras una recaída del cáncer que padecía
  451. Murió la actriz Angelita Castany, primera esposa de Chabelo
  452. Fallece Mac Davis, autor de la obra maestra de Elvis 'In the ghetto'
  453. Fallece Walter Machado da Silva
  454. 'Kanmadam' actress Sarada Nair passes away
  455. Legendary Tower of Power bassist Rocco Prestia dies aged 69
  456. Trailblazing Australian singer Helen Reddy dead at 78
  457. 101 Year Old Tennis, Soccer Champion and War Hero Doyle Royal dies
  458. Veteran TV actor Mirza Shahi dies of coronavirus
  459. Chandamama artist Shankar passed away
  460. Muere el poeta mexicano Jaime Augusto Shelley
  461. Obituary: Serbian Composer Isidora Žebeljan Dies at 54
  462. Fallece el familiar de Inés Arrimadas que fue gobernador civil de Albacete
  463. S-a stins din viață colega noastră, Lilia Bantaș
  464. Eski Dışişleri Bakanı Bozer, koronavirüsten hayatını kaybetti
  465. L'ancien député-maire Jacques Brunhes est décédé
  466. Cofio'r llenor a'r 'cawr diwylliannol' Emyr Humphreys
  467. Den 58-årige forfatter Pia Juul er død
  468. A los 74 años murió la actriz Lilian Keller
  469. Dhanush’s Thiruda Thirudi Producer SK Krishnakanth Is No More
  470. La Crosse lawmaker Mastroni dies at 71
  471. E' morto il filosofo Vittorio Mathieu
  472. Muere el periodista Marcos Montero tras cuatro meses de batalla contra el covid-19
  473. Muere Quino, creador de Mafalda, a los 88 años