Usuario:Pau1099/Taller

De Wikipedia, la enciclopedia libre

Hearthstone[editar]

Heroes of Warcraft (també conegut com Hearthstone) és un joc de cartes coleccionables digital  en linea basat en l'univers Warcraft creat per l'empresa Blizzard Entertainment. Està centrat i enfocat en l'univers de Warcraft i els seus personatges. És de descàrrega gratuïta, encara que amb petites compres opcionals per accelerar el ritme d'avanç de col·lecció de cartes i accés a continguts extra.

El joc va ser anunciat el 22 de març del 2013, però durant el PAX East 2013 es va presentar una demo que no es va publicar oficialment fins l' 11 de març del 2014. Actualment està disponible per a Windows, OS X i dispositius mòbils iOS i Android. A més de la col·lecció de cartes inicials bàsiques, Hearthstone introdueix de manera regular expansions (Goblins vs Gnoms, El Gran Torneig i Murmuris dels Déus Antics) i aventures (Muntanya Roca Negra, Naxxramas i La Lliga de Expedicionaris) amb noves cartes.

Desenvolupament del joc[editar]

Així s'esbossa bàsicament Hearthstone, com un duel de dos mags on l'objectiu és acabar amb els punts de vida del rival abans que ell acabi amb els nostres, ja sigui mitjançant encanteris, invocant criatures permanents que li facin mal cada torn i entrin en combat amb les seves, equipant-nos armes que ens permetin atacar-nos a nosaltres mateixos, al nostre heroi o esgotant el seu mall de cartes restants.

Els jugadors poden triar jugar com un dels nou herois èpics Warcraft, i després fan torns per jugar a les cartes de les seves baralles personalitzables per llançar atacs i encanteris, l'ús d'armes o habilitats heroiques, o convocar personatges de gran abast per aixafar al seu oponent.

Cada heroi té 30 punts de salut, i si la seva salut es redueix a zero, l'heroi es destrueix i el jugador que el controla perd la partida.

Al començament de cada torn, el jugador roba una nova carta del seu mall, una col·lecció de 30 cartes seleccionades abans de la batalla. Els jugadors poden triar jugar usant un del diveros malls ja fets,"bàsics", o un dels seus propis malls personalitzats.

Durant el seu torn, cada jugador pot triar jugar en qualsevol de les seves targetes, utilitzar el seu poder heroi, ordenar als seus subordinats per atacar blancs, o fins i tot utilitzar el seu atac heroi directament si tenen un arma equipada.

Cada jugador comença el joc amb 1 vidre de poder, i guanya un més a l'inici de cada torn fins que arriben al màxim de 10 vidres . Tot el manà d'un jugador regenera al començament del seu torn (tots els seus vidres es renoven). El manà restant no utilitzat al final del torn no es transfereix a la següent ronda.

Completant una partida atorgaràs experiència d'heroi de cada jugador, augmentant a poc a poc el seu nivell, i permetent-los l'accés a les targetes addicionals. Mentre que subscriu un partit premiarà els dos jugadors amb experiència, guanyar partits ofereix recompenses addicionals.

Modes de joc[editar]

Mode Jugar: Consisteix en combatre amb jugadors reals(on-line)usant el teu mall de cartes personalitzat o amb el mall predeterminat de cada heroi. En aquesta manera es pot disputar de dues formes: normal i per rang, l'única diferencia es que en el mode rang t'enfrontes amb gent que estigui en una posició aproximada, pel que sol ser més equitatiu (hi ha excepcions, com després del reset). Hi ha 25 rangs, del 25 al 21 no perdràs estrelles quan perdis. Al final de temporada et donaran una recompensa, segons millor rang siguis millor serà la recompensa. En mode aficionat l'oponent és completament a l'atzar i no tens recompenses ni rangs.

Mode Sorra: Abans de començar, hauràs de triar l'heroi que et representarà dins el camp de batalla. Per a això tindràs tres guerrers diferents per triar.

Després d'haver triat al teu personatge, rebràs tres cartes, de les quals podràs triar només una per afegir al teu mall. Després d'haver repetit aquest procediment durant 30 vegades, tindràs el mall de cartes amb què jugaràs. Aquest mètode obliga els jugadors a escollir un mall de cartes totalment diferent i a dissenyar noves estratègies segons la marxa de les cartes que et toquin.

En comptes de les típiques batalles de sempre, amb el teu mall de sempre, en Hearthstone hauràs de demostrar la teva habilitat i destresa no només triant el millor mall, sinó també utilitzant noves cartes que no formen part de la teva col·lecció personal.

Per entrar a la Sorra tindràs dues opcions, ja sigui a canvi de monedes d'or del joc o amb diners reals.

Després de tres derrotes o de nou victòries a la Sorra, hauràs abandonar el camp de batalla i caldrà pagar novament el cost de la inscripció per poder tornar. D'aquesta manera, també s'eliminaran les configuracions que hagis realitzat, així com el teu heroi i el teu mall de cartes.

Per cada ronda que guanyis, una de les teves claus augmentarà el seu poder, el que millorarà de manera significativa la qualitat de totes les recompenses futures. Després de fer això durant nou vegades tindràs accés a la gran clau mestra que et donarà més possibilitats de ser recompensat amb or, pols Arcà, així com targetes i paquets especials.

Mode aventura:Són modes per a un jugador contra oponents controlats per ordinador amb les temàtiques de les aventures

En el mode Aventura, el jugador tracta de derrotar als caps per tal de desbloquejar noves targetes. Les trobades amb caps compten amb elements de diàleg únic. Per exemple, la primera aventura - La maledicció de Naxxramas - es divideix en cinc seccions. Cada secció va ser adquirible com una transacció única vegada per 700 d'or (moneda real també es acceptada)

Karazhan: La primera ala de Karazhan va sortir l'11 d'Agost, i cada setmana consecutiva es va desbloquejar un altre ala. 45 son les noves cartes que presenta aquesta aventura que veurem a continuació. Juga la missió pròleg lliure i guanya dues de les noves targetes meravelloses i úniques de l'aventura. Medivh s'està unint a pedra de llar com una targeta [Medivh, el Guardià] es a dir, qualsevol classe de pedra de llar ara pot utilitzar les armes aconseguides.

Muntanya Roca Negra: La primera ala d'aquesta aventura va estar disponible el dia 2 d'Abril, i després van sortir 5 ales mes. Es basa en la muntanya de World of Warcraft i conté 4 masmorres i 2 missions més.

Hi ha 17 caps a la Muntanya Roca Negra i cada un d'ells recompensen una nova targeta. Completar cadascuna de les cinc ales es premia amb una carta llegendària especial, i completant cada un dels reptes de classe 9 també es recompensa amb una targeta única.

Mode duel: Vols desafiar el teu company o amic per a un partit ràpid? o simplement probar les teves noves targetes? Hearthstone està connectat a Battle.net, pel que seràs capaç de fer una partida amb un amic des de la teva llista d'amics.

La taberna: Cada setmana, una nova Baralla de taverna et permetra luitar contra un altre jugador seguint unes regles úniques i emocionants. Una setmana tindreu que lluitar amb uns malls predeterminats, a l'altre es tindràs que crear el teu propi mall seguint les Instruccions de la taverna, altra setmana jugar només amb llegendàries...

Missions[editar]

Submergeix-te en noves missions, sempre canviants que pots realitzar amb la finalitat d'adquirir el valuos Or. Cada dia tindràs noves missions, que et poden donar de 40 o 100 monedes  d'Or.

Herois[editar]

Més important que el que representen és el que aporten al tauler. Cada heroi té associat un poder d'heroi que costa sempre dos vidres, i l'efecte combina amb l'estil de joc de la seva classe.

Druida: Els druides són els protectors de la natura, i d'ella aconsegueixen el seu poder en una simbiosi gairebé perfecta. Aquesta doble faceta de protectors i companys en el combat està reflectida per la seva habilitat, que garanteix 1 d'atac i 1 d'armadura fins al final del torn. Normalment els malls especialitzats en ell contenen criatures grans i amb una gran capacitat defensiva.

Caçador: L'Hunter o Caçador és conegut per la seva agressivitat en el combat a llarg abast. La seva habilitat està dissenyada per drenar la vida de l'enemic ràpidament. Això garanteix dos punts de dany per dos vidres, un cop per torn. Les baralles d'aquesta classe són en general ràpides i agressives per poder infligir el major dany possible a l'enemic i després seguir utilitzant l'habilitat de poder.

Mag: Són els mestres de la màgia, els especialistes en el dany directe. Els seus encanteris són els que posseeixen un major valor. La seva habilitat permet desencadenar una bola de foc que atorga 1 punt de dany al blanc seleccionat a canvi de dos vidres.

Paladí: Si t'agraden els combatents més militaritzats, els guerrers de llum haurien de ser la millor opció. El seu poder d'heroi li permet invocar una criatura 1/1 en tots els torns, és a dir, un soldat amb 1 de atac i 1 de defensa disposat a morir per Uther Lightbringer.

Sacerdot: Són els mestres de la curació i preservació, una classe forta en els encanteris, però que aconsegueix ser molt competent a causa de la capacitat per curar les seves criatures ferides. El seu poder d'heroi li permet curar dos punts de dany en qualsevol criatura de la taula.

Murri: El murri("pícaro") és un  silenciós capaç de dur a terme tot tipus de maniobres per lliurar-se del seu enemic. L'habilitat de la seva classe permet invocar un arma amb 1 punt de poder i 2 de durabilitat, de manera que és útil durant dos torns.

Xaman: El xaman utilitza el món espiritual juntament amb els elements per crear les seves tàctiques de combat. Pot invocar 4 tòtems cada un amb la seva particularitat. En conjunt amb les criatures normals són alguna cosa a tenir en compte, tot i que l'aleatorietat, com sempre, converteix el desenllaç en alguna cosa imprevisible.

Bruixot: Els bruixots són els mags de les forces fosques i usen les energies demoníaques per ampliar els seus poders. L'habilitat de Gul'donen li permet comprar una carta addicional per torn pel cost de 2 punts de vida i de dos vidres, com de costum. Això permet a la classe tenir una immediata avantatge en les cartes, però posa l'heroi en perill més ràpidament.

Guerrer: El guerrer és una màquina de combat amb una gran capacitat ofensiva i una armadura imponent. A més, la còlera el converteix en un personatge encara més poderós i agressiu. El poder de l'heroi ofereix al guerrer 2 punts d'armadura permanent per dos vidres.

Cartes[editar]

Les targetes es classifiquen per la raresa, la classe i la sèrie. Existeixen cinc rareses (lliure, comú, rara, èpica i llegendària). Quan la raresa es més alta sol ser més potent, però és més difícil de trobar i més cara de fabricar amb pols Arcà. La majoria de les targetes també estan disponibles en una versió d'or, una millora purament estètica. Tot i que la majoria de les targetes estan disponibles per als herois de totes les classes, moltes de les targetes són exclusives de cada heroi.

Les targetes que es poden obtenir pels jugadors també es divideixen en diversos grups: clàssic, recompensa, promoció, diversos de l'expansió  base, i els conjunts d'aventura.

Desencantant les targetes addicionals que tens en la teva col·lecció rebràs la pols arcà. A continuació, pots utilitzar aquesta pols per elaborar les cartes necessàries per completar una o més de les teves cobertes de la baralla, quan mes alta sigui la categoria de la carta mes pols Arcà costarà desencantarla.

Enllaços externs[editar]

http://hearthstone.gamepedia.com/

wikipedia.org

es.hearthhead.com

eu.battle.net

browsergames.es