Ir al contenido

Usuario:Florenci Costas Farré/Taller

De Wikipedia, la enciclopedia libre

El Club Ciclista Selvatà Tot Bike[1]​ (CCSTB) es va fundar l'any 1992 a la Selva del Camp amb la finalitat de fomentar l'esport del ciclisme al municipi.


Activitats[editar]

Al llarg dels anys ha organitzat múltiples activitats socials dirigides a totes les persones associades - unes 130 l'any 2012 - (sortida nocturna, festa de la bicicleta, esmorzar del pessebre, etc. ) així com també diverses competicions (Bicitrial, Copa Tarragona de BTT, 2 i 3 Hores de Resistència BTT, Kids Cup, etc.) i marxes no competitives (Marxa BTT (també anomenada SelvaBike), cronoescalades, etc.[2]

Pertànyer al Club també facilita l'obtenció de llicències federatives i equipació de ciclisme.

Les diverses activitats es financien mitjantçant els ingressos de les quotes de les persones associades i les que hi participen, i també mitjantçant les subvencions que atorga l'ajuntament a les entitats del municipi.

Des de l'any 2018 el Club resta inactiu per manca de relleu a la Junta.

Organització[editar]

Segons els seus estatuts fundacionals, la Junta que dirigeix el Club consta de president, sots-president, secretari, tresorer i vuit vocals.

A principis de cada any, la Junta convoca a totes les persones associades a una reunió general on es presenten i es sotmeten a aprovació els comptes i activitats de la temporada anterior així com les previsions per al nou any.

Referències[editar]

  1. «Referència del CCSTB al web de l'ajuntament de la Selva del Camp». 
  2. «Pàgina web del CCSTB citada al web de l'Ajuntament de la Selva del Camp».