Discusión:Le Chat Noir

Contenido de la página no disponible en otros idiomas.
De Wikipedia, la enciclopedia libre

Esta sección no está escrita en Castellano/español, sino en Valenciano. Quien lo haya posteado se ha equivocado de idioma. '=== Tercera etapa. 68, boulevard de Clichy. === Le Chat noir va obrir de nou al 68 del boulevard Clichy on restaria fins al tancament del local i on seria novament obert ja una vegada en el segle XX. L'últim joc d'ombres de la companyia de Salis va ser posat en escena al gener de 1897, després de la qual cosa Salis va portar a la companyia de gira. Salis estava parlant de plans per moure el cabaret a un altre lloc en el mateix París, però va morir el 19 de març de 1897. Al desembre de 1899, Henri Fursy va obrir el cabaret Boîte à Fursy a l'antic Hotel Chat Noir a la rue Victor Massé.

Le Chat Noir al Boulevard de Clichy va seguir sent popular en la dècada de 1920. Avui en dia, aquest últim lloc s'ha transformat en un hotel boutique, amb algunes referències al seu passat estrident i segueix havent-hi un local anomenat Le Chat Noir al mateix indret.


Le Chat Noir (2007) Le Chat Noir va tenir moltes influències per altres locals. Molts cabarets arreu del món van adoptar el mateix nom o molt semblants intentant fer una adaptació d’aquest mateix cabaret. A Barcelona, per exemple, “Els quatre gats”, així com a Paris, Le Chien Noir, L'Âne Rouge...

El local també va influir en altres aspectes i per exemple el ball que obre cada any la temporada de carnaval de Dunkerke es diu “Bal du Chat noir” en honor al cabaret. Bruant també va dedicar una cançó al cabaret. Al 1939, el cabaret va obtenir una insignia semblant a la del segon local de Willette.7 '

Enlaces externos modificados[editar]

Hola,

Acabo de modificar 1 enlaces externos en Le Chat Noir. Por favor tomaos un momento para revisar mi edición. Si tenéis alguna pregunta o necesitáis que el bot ignore los enlaces o toda la página en su conjunto, por favor visitad esta simple guía para ver información adicional. He realizado los siguientes cambios:

Por favor acudid a la guía anteriormente enlazada para más información sobre cómo corregir los errores que el bot pueda cometer.

Saludos.—InternetArchiveBot (Reportar un error) 08:47 25 may 2019 (UTC)[responder]