Anexo:Programas de televisión de Munhwa Broadcasting Corporation

De Wikipedia, la enciclopedia libre
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista parcial de programas de televisión de Munhwa Broadcasting Corporation.

Infantil[editar]

  • Popopo (뽀뽀뽀; 1981-).

Noticias[editar]

  • MBC News at 5AM (MBC 오전 5시 뉴스).
  • MBC News Today (MBC 뉴스투데이).
  • MBC Life News (MBC 생활뉴스).
  • MBC Noon News (MBC 정오뉴스).
  • MBC News At 3 (MBC 3시 뉴스).
  • MBC Evening News (MBC 이브닝 뉴스).
  • MBC Newsdesk (MBC 뉴스데스크).
  • MBC News 24 (MBC 뉴스24).

Ficción[editar]

Lunes a viernes[editar]

Mañanas[editar]

  • Sisters of the Sea (자매바다; 2005-2006).
  • End of Love (이제 사랑은 끝났다; 2006).
  • Love Me When You Can (있을때 잘해!!; 2006-2007).
  • By My Side (내 곁에 있어!; 2007).
  • Even So Love (그래도 좋아!; 2007-2008).
  • Don't Go Away (흔들리지마; 2008).
  • White Lies (하얀 거짓말; 2008-2009).
  • I Can't Stop (멈출 수 없어; 2009-2010).
  • Pink Lipstick (분홍 립스틱; 2010).
  • The Scarlet Letter (주홍글씨; 2010-2011).
  • You're So Pretty (당신 참 예쁘다; 2011).
  • Dangerous Women (위험한 여자; 2011-2012).
  • An Angel's Choice (천사의 선택; 2012).
  • It Was Love (사랑했나봐; 2012-2013).
  • Good For You (잘났어 정말; 2013).
  • Hold My Hand (내 손을 잡아; 2013-2014).
  • Everybody, Kimchi! (모두 다 김치; 2014).
  • Lady of the Storm (폭풍의 여자; 2014-2015).
  • Eve's Love (이브의 사랑; 2015).
  • Victory For Tomorrow (내일도 승리; 2015-2016).
  • Buena persona (좋은사람; 2016).
  • Always Spring (언제나 봄날; 2016-2017).

Tardes[editar]

  • See and See Again (보고 또 보고; 1998-1999).
  • Days of Delight (날마다 행복해; 1999-2000).
  • Because of You (당신 때문에; 2000).
  • Foolish Princes (온달왕자들; 2000-2001).
  • Law of Marriage (결혼의 법칙; 2001).
  • Every Day with You (매일 그대와; 2001-2002).
  • Miss Mermaid (인어 아가씨; 2002-2003).
  • Swan Lake (백조의 호수; 2003).
  • Pretty Woman (귀여운 여인; 2003-2004).
  • Lotus Flower Fairy (왕꽃 선녀님; 2004-2005).
  • Be Strong, Geum-soon! (굳세어라 금순아; 2005).
  • The Youth in Bare Feet (맨발의 청춘; 2005-2006).
  • Love Can't Wait (사랑은 아무도 못말려; 2006).
  • So in Love (얼마나 좋길래; 2006).
  • How Much Love (얼마나 좋길래; 2006).
  • Bad Woman, Good Woman (나쁜 여자 착한 여자; 2007).
  • Opposites Attract (아현동 마님; 2007-2008).
  • Chunja's Happy Events (춘자네 경사났네; 2008).
  • I Love You, Don't Cry (사랑해, 울지마; 2008-2009).
  • What's for Dinner? (밥 줘; 2009).
  • Enjoy Life (살맛 납니다; 2009-2010).
  • Golden Fish (황금물고기; 2010).
  • Stormy Lovers (폭풍의 연인; 2010-2011).
  • I Trusted Him (남자를 믿었네; 2011).
  • The Invincible Daughters-in-Law (불굴의 며느리; 2011).
  • The Best Day in My Life (오늘만 같아라; 2011-2012).
  • Can't Live Without You (그대없인 못살아; 2012).
  • Here Comes Mr. Oh (오자룡이 간다; 2012-2013).
  • Princess Aurora (오로라 공주; 2013).
  • Shining Romance (빛나는 로맨스; 2013-2014).
  • Make a Wish (소원을 말해봐; 2014).
  • The Invincible Lady Cha (불굴의 차여사; 2014-15).
  • The Great Wives (위대한 조강지처; 2015).
  • Dearest Lady (2015-2016).
  • Begin Again (다시 시작해; 2016).
  • Person Who Gives Happiness (행복을 주는 사람; 2016–17).
  • Return of Fortunate Bok (돌아온 복단지; 2017).
  • Enemies from the Past (전생에 웬수들; 2017-2018).

Lunes-martes[editar]

Miércoles-jueves[editar]

  • Eyes of Dawn (여명의 눈동자; 1991-1992).
  • Did We Really Love? (우리가 정말 사랑했을까; 1999).
  • Goodbye My Love (안녕 내사랑; 1999).
  • Into the Sunlight (햇빛속으로; 1999).
  • Truth (진실; 2000).
  • Bad Boys (나쁜 친구들; 2000).
  • Todo sobre Eva (이브의 모든 것; 2000).
  • Mr. Duke (신귀공자; 2000).
  • Secret (비밀; 2000).
  • Golden Era (황금시대; 2000-2001).
  • Delicious Proposal (맛있는 청혼; 2001).
  • Hotelier (호텔리어; 2001).
  • Four Sisters (네 자매 이야기; 2001).
  • Sweet Bear (반달곰 내사랑; 2001).
  • Man of Autumn (가을에 만난 남자; 2001).
  • Picnic (소풍; 2001).
  • Sunlight Upon Me (그 햇살이 나에게; 2002).
  • Gift (선물; 2002).
  • Romance (로망스; 2002).
  • Ruler of Your Own World (네 멋대로 해라; 2002).
  • Remember (리멤버; 2002).
  • Trio (삼총사; 2002-2003).
  • Snowman (눈사람; 2003).
  • Country Princess (위풍당당 그녀; 2003).
  • Scent of a Man (남자의 향기; 2003).
  • Women Next Door (앞집 여자; 2003).
  • Good Person (좋은 사람; 2003).
  • Breathless (나는 달린다; 2003).
  • Desert Spring (사막의 샘; 2003).
  • Argon (아르곤; 2003).
  • Match Made in Heaven (천생연분; 2004).
  • Say You Love Me (사랑한다 말해줘; 2004).
  • The Woman Who Wants to Marry (결혼하고 싶은 여자; 2004).
  • First Love of a Royal Prince (황태자의 첫사랑; 2004).
  • Irlanda (아일랜드; 2004).
  • Tropical Nights in December (12월의 열대야; 2004).
  • Sad Love Story (슬픈연가; 2005).
  • Super Rookie (신입사원; 2005).
  • Mi adorable Sam Soon (내 이름은 김삼순; 2005).
  • Our Attitude to Prepare Parting (이별에 대처하는 우리의 자세; 2005).
  • Autumn Shower (가을 소나기; 2005).
  • Young Jae Golden Days (영재의 전성시대; 2005-2006).
  • Princess Hours (궁; 2006).
  • Dr. Kkang (닥터 깽; 2006).
  • One Fine Day (어느 멋진 날; 2006).
  • Over the Rainbow (오버 더 레인보우; 2006).
  • What's Up Fox (여우야 뭐하니; 2006).
  • 90 Days, Time to Love (90일, 사랑할 시간; 2006-2007).
  • Prince Hours (궁S; 2007).
  • Thank You (고맙습니다; 2007).
  • Merry Mary (메리대구 공방전; 2007).
  • Ground Zero (그라운드 제로; 2007).
  • Time Between Dog and Wolf (개와 늑대의 시간; 2007).
  • The Legend (태왕사신기; 2007).
  • New Heart (뉴하트; 2007-2008).
  • Who Are You? (누구세요?; 2008).
  • Our Happy Ending (우리들의 해피엔딩; 2008).
  • Spotlight (스포트라이트; 2008).
  • The Lawyers of the Korea (대한민국 변호사; 2008).
  • Beethoven Virus (베토벤 바이러스; 2008).
  • General Hospital 2 (종합병원 2; 2008-2009).
  • El regreso de Iljimae (돌아온 일지매; 2009).
  • Cinderella Man (신데렐라 맨; 2009).
  • Triple (트리플; 2009).
  • Soul (혼; 2009).
  • Heading to the Ground (맨땅에 헤딩; 2009).
  • Hero (히어로; 2009-2010).
  • The Woman Who Still Wants to Marry (아직도 결혼하고 싶은 여자; 2010).
  • Personal Taste (개인의 취향; 2010).
  • I Live Without Incident (나는 별일없이 산다; 2010).
  • Running (난닝, 구; 2010).
  • Road No. 1 (로드 넘버원; 2010).
  • Playful Kiss (장난스런 키스; 2010).
  • Home Sweet Home (즐거운 나의 집; 2010).
  • My Princess (마이 프린세스; 2011).
  • Royal Family (로열 패밀리; 2011).
  • The Greatest Love (최고의 사랑; 2011).
  • Heartstrings (넌 내게 반했어; 2011).
  • Can't Lose (지고는 못살아; 2011).
  • Me Too, Flower! (나도 꽃; 2011).
  • Moon Embracing the Sun (해를 품은 달; 2012).
  • The King 2 Hearts (더킹 투하츠; 2012).
  • I Do, I Do (아이두 아이두; 2012).
  • Arang y el Magistrado (아랑사또전; 2012).
  • Missing You (보고싶다; 2012-2013).
  • 7th Grade Civil Servant (7급 공무원; 2013).
  • When a Man Falls in Love (남자가 사랑할 때; 2013).
  • The Queen's Classroom (여왕의 교실; 2013).
  • Two Weeks (투윅스; 2013).
  • Medical Top Team (메디컬탑팀; 2013).
  • Miss Korea (미스코리아; 2013-2014).
  • Cunning Single Lady (앙큼한 돌싱녀; 2014).
  • A New Leaf (개과천선; 2014).
  • Fated to Love You (운명처럼 널 사랑해; 2014).
  • My Spring Days (내 생애 봄날; 2014).
  • Mr. Back (미스터 백; 2014).
  • Kill Me, Heal Me (킬미,힐미; 2015).
  • Mamá enojada (앵그리맘; 2015).
  • Warm and Cozy (맨도롱 또똣; 2015).
  • Scholar Who Walks the Night (밤을 걷는 선비; 2015).
  • She Was Pretty (그녀는 예뻤다; 2015).
  • Sweet, Savage Family (달콤한 패밀리; 2015).
  • One More Happy Ending (한번 더 해피엔딩; 2016)
  • Goodbye Mr. Black (굿바이 미스터 블랙; 2016).
  • Lucky Romance (운빨로맨스; 2016).
  • W (더블유; 2016).
  • El rey de las compras, Louie (쇼핑왕 루이; 2016).
  • Weightlifting Fairy Kim Bok Joo (역도요정 김복주; 2016-2017).
  • Missing 9 (미씽나인; 2017).
  • Radiant Office (자체발광 오피스; 2017).
  • The Emperor: Owner of the Mask (군주-가면의 주인; 2017).
  • Man Who Dies to Live (죽어야 사는 남자; 2017).
  • Hospital Ship (병원선; 2017).
  • I'm Not a Robot (로봇이 아니야; 2017).
  • Goddess of the Court (법정의 여신; 2018).

Viernes-sábados[editar]

  • Wuri's Family (우리집; 2001-2002).
  • Friends (프렌즈; 2002).
  • Star's Echo (별의 소리; 2004).

Sábados-Domingos[editar]

Tardes[editar]

  • Mom and Sister (엄마야 누나야; 2000-2001).
  • Beating Heart (떨리는 가슴; 2005).
  • Recipe of Love (사랑찬가; 2005).
  • Let's Get Married (결혼합시다; 2005-2006).
  • Love Truly (진짜진짜 좋아해; 2006).
  • My Beloved Sister (누나; 2006-2007).
  • Moon-hee (문희; 2007).
  • Kimcheed Radish Cubes (깍두기; 2007-2008).
  • Woman of Matchless Beauty, Park Jung-geum (천하일색 박정금; 2008).
  • My Life's Golden Age (내 인생의 황금기; 2008-2009).
  • Good Job, Good Job (잘했군 잘했어; 2009).
  • Tamra, la isla (탐나는 도다; 2009).
  • Creating Destiny (인연 만들기; 2009-2010).
  • Dandelion Family (민들레 가족; 2010).
  • Gloria (글로리아; 2010-2011).
  • Twinkle Twinkle (반짝반짝 빛나는; 2011).
  • A Thousand Kisses (천번의 입맞춤; 2011-2012).
  • God of War (무신; 2012).
  • Rascal Sons (아들 녀석들; 2012-2013).
  • Pots of Gold (금 나와라, 뚝딱!; 2013).
  • Give Love Away (사랑해서 남주나; 2013-2014).
  • Jang Bo-ri is Here! (왔다! 장보리; 2014).
  • Rosy Lovers (장미빛 연인들; 2014-2015).
  • Make a Woman Cry (여자를 울려; 2015).
  • My Mom (엄마; 2015-2016).
  • Happy Home (가화만사성; 2016).
  • Blow Breeze (불어라 미풍아; 2016-2017).
  • You Are Too Much (당신은 너무합니다; 2017).
  • Man in the Kitchen (밥상 차리는 남자; 2017-2018).

Noches[editar]

  • 5th Republic (제5공화국; 2005).
  • Shin Don (신돈; 2005-2006).
  • Fireworks (불꽃놀이; 2006).
  • Looking for Dorothy (도로시를 찾아라; 2006).
  • Couple or Trouble (환상의 커플; 2006).
  • White Tower (하얀 거탑; 2007).
  • Que Sera, Sera (케세라, 세라; 2007).
  • Air City (에어시티; 2007).
  • Two Outs in the Ninth Inning (9회말 2아웃; 2007).
  • El último escándalo de mi vida (마지막 스캔들; 2008).
  • La Dolce Vita (달콤한 인생; 2008).
  • Friend, Our Legend (친구, 우리들의 전설; 2009).
  • Assorted Gems (보석비빔밥; 2009-2010).
  • A Man Called God (신이라 불리운 사나이; 2010).
  • Kim Soo Ro, The Iron King (김수로; 2010).
  • Flames of Desire (욕망의 불꽃; 2010-2011).
  • Can You Hear My Heart (내 마음이 들리니; 2011).
  • Hooray for Love (애정만만세; 2011-2012).
  • Feast of the Gods (신들의 만찬; 2012).
  • Dr. Jin (닥터 진; 2012).
  • May Queen (메이퀸; 2012).
  • A Hundred Year Legacy (백년의 유산; 2013).
  • Scandal: A Shocking and Wrongful Incident (스캔들: 매우 충격적이고 부도덕한 사건; 2013).
  • Golden Rainbow (황금 무지개; 2013-2014).
  • Hotel King (호텔킹; 2014).
  • Mama (마마 - 세상 무서울 게 없는; 2014).
  • Legendary Witches (전설의 마녀; 2014).
  • Queen's Flower (여왕의 꽃; 2015).
  • My Daughter, Geum Sa Wol (내 딸, 금사월; 2015-2016).
  • Marriage Contract (결혼계약; 2016).
  • The Flower in Prison (옥중화; 2016).
  • Father, I'll Take Care of You (아버님 제가 모실게요; 2016-2017).
  • Bad Thief, Good Thief (도둑놈, 도둑님; 2017).
  • Money Flower (돈꽃; 2017-2018).

Sitcom[editar]

  • Nonstop (논스톱; 2000-2005).
  • High Kick! (거침없이 하이킥; 2006-2007).
  • Kimchi Cheese Smile (김치 치즈 스마일; 2007-2008).
  • Elephant (코끼리; 2008).
  • The Secret of Coocoo Island (크크섬의 비밀; 2008).
  • Here He Comes (그분이 오신다; 2008-2009).
  • Hilarious Housewives (태희 혜교 지현이; 2009).
  • High Kick Through the Roof (지붕뚫고 하이킥; 2009-2010).
  • Cutie Pie (볼수록 애교만점; 2010).
  • All My Love (몽땅내사랑; 2010-2011).
  • High Kick: Revenge of the Short Legged (하이킥! : 짧은 다리의 역습; 2011-2012).
  • Standby (스탠바이; 2012).
  • Mom is Acting Up (엄마가 뭐길래; 2012).

Variedades[editar]

  • Sunday Night (일밤; 1981–).
  • Happy Shares Company (행복주식회사; 2003-2008).
  • Come to Play (놀러와; 2004-2012).
  • Infinite Challenge (무한도전; 2005–).
  • Show! Music Core (쇼! 음악중심; 2005–).
  • Golden Fishery (황금어장; 2006–).
  • We Got Married (우리 결혼했어요; 2008–).
  • Quiz Show Q (최강연승 퀴즈쇼 Q; 2012-2013).
  • I Live Alone (나 혼자 산다; 2013–present).
  • Dad! Where Are We Going? (아빠! 어디가?; 2013–2015).
  • Four Sons and One Daughter (사남일녀; 2014).

Véase también[editar]

Enlaces externos[editar]