Archivo:President Puigdemont, "La millor manera que tenim per defensar les conquestes assolides fins avui és l'oposició democràtica a l'aplicació de l'article 155".jpg

Contenido de la página no disponible en otros idiomas.
De Wikipedia, la enciclopedia libre

Ver la imagen en su resolución original(3500 × 2333 píxeles; tamaño de archivo: 1,31 MB; tipo MIME: image/jpeg)

Resumen

Descripción
Català: Benvolguts i benvolgudes compatriotes,


Ahir vam viure un dia històric, un dia carregat de sentit democràtic i de sentit cívic. El Parlament de Catalunya va complir amb allò que els ciutadans van votar el dia 27 de setembre, on la majoria sorgida de les urnes va encomanar al Parlament la proclamació de la independència.
Ahir, també, el Consell de Ministres espanyol va acordar el cessament de tot el Govern de Catalunya, la intervenció del nostre autogovern i la dissolució del Parlament. Són decisions contràries a la voluntat expressada pels ciutadans del nostre país a les urnes, que sap perfectament que en una societat democràtica són els parlaments els qui escullen o cessen els presidents.
Tanmateix, en aquestes primeres hores tots vosaltres, ciutadans i ciutadanes, heu entès que l’etapa en què hem entrat l’hem de continuar defensant amb un incansable sentit cívic i compromís pacífic. La vostra reacció és la pròpia d’un país madur, que sap on vol anar i com hi vol anar. No ens en desviem: continuem perseverant en l’única actitud que ens pot fer guanyadors. Sense violència, sense insults, de manera inclusiva, respectant persones i símbols, opinions i també respectant les protestes dels catalans que no estan d’acord amb el que ha decidit la majoria parlamentària.
La nostra voluntat és continuar treballant per complir els mandats democràtics i alhora buscar la màxima estabilitat i tranquil·litat, entenent les dificultats lògiques que comporta una etapa d’aquesta naturalesa, que el nostre país no ha recorregut mai, en tot cas mai abans en els termes amb què ho fa ara.
El missatge que us voldria adreçar és que tinguem paciència, perseverança i perspectiva. Per això tenim clar que la millor manera per defensar les conquestes assolides fins avui és l’oposició democràtica a l’aplicació de l’article 155, que és la consumació d’una agressió premeditada a la voluntat dels catalans que de manera molt majoritària i al llarg de molts anys ens hem sentit Nació d’Europa.
Ho hem de fer preservant-nos de la repressió i de les amenaces, fent-ho sense abandonar mai, mai de la vida, en cap moment, una conducta cívica i pacífica. No tenim ni volem la raó de la força. Nosaltres no. Us ho demano convençut que aquesta demanda és la que espera tothom, també a fora del nostre país.
Seguirem treballant per construir un país lliure, per garantir una societat que tingui menys injustícies, més igualtat, més solidaritat i més fraternitat amb tots els pobles del món, començant pels pobles d’Espanya amb els quals volem vincular-nos des del respecte i el reconeixement mutus.

Moltes gràcies
Fecha
Fuente Image URL through Notes de Premsa - President Puigdemont: "La millor manera que tenim per defensar les conquestes assolides fins avui és l'oposició democràtica a l'aplicació de l'article 155"
Autor Generalitat de Catalunya

Licencia

Este archivo, el cual fue publicado originalmente en Image URL through Notes de Premsa - President Puigdemont: "La millor manera que tenim per defensar les conquestes assolides fins avui és l'oposició democràtica a l'aplicació de l'article 155", fue revisado el 12 November 2017 por el revisor Leoboudv, quien confirmó que en esa fecha estaba disponible bajo la licencia indicada.
Esta obra fue publicada en el sitio web de la Generalidad de Cataluña gencat.cat. El aviso legal permite la reproducción, distribución y comunicación pública de la obra y, además, la transformación de la obra para hacer obras derivadas, por todo el mundo y sin ninguna limitación temporal, siempre y cuando no se contradiga con la licencia o aviso que pueda tener una obra y que es la que prevalece. Deben seguirse las siguientes condiciones:
  • No desnaturalizar el sentido de la información. (ver derechos morales)
  • Citar siempre la fuente de la información.
  • Mencionar la fecha de la última actualización de la información.
Para el usuario: Proporciona un enlace al archivo original y cita la autoría como «Generalidad de Cataluña. Departamento de [nombre del departamento]. [Organismo autónomo, empresa pública].».

© El propietario de los derechos de autor de este archivo, Generalidad de Cataluña, autoriza a cualquier persona a usarlo para cualquier propósito, siempre que el titular de los derechos de autor sea atribuido apropiadamente. La redistribución, la realización de trabajos derivados, el uso comercial y otro tipo de usos están permitidos.
Atribución:
Generalidad de Cataluña

Leyendas

Añade una explicación corta acerca de lo que representa este archivo

Elementos representados en este archivo

representa a

Historial del archivo

Haz clic sobre una fecha y hora para ver el archivo tal como apareció en ese momento.

Fecha y horaMiniaturaDimensionesUsuarioComentario
actual10:48 29 oct 2017Miniatura de la versión del 10:48 29 oct 20173500 × 2333 (1,31 MB)DiscastoUser created page with UploadWizard

Uso global del archivo

Las wikis siguientes utilizan este archivo:

Metadatos