Anexo:Premios y nominaciones de Beyoncé

De Wikipedia, la enciclopedia libre
Saltar a: navegación, búsqueda
Premios y nominaciones de Beyoncé

Beyoncé en la entrega de los MTV Video Music Awards 2009.
Total
Premios ganados 365
Nominaciones 527
Las referencias y notas al pie
Esta es una lista incompleta. Puede ayudar ampliándola con adiciones debidamente referenciadas con fuentes fiables.

Beyoncé ha gana el grammy en 17 oportunidades.

BET Awards[editar]

200n It" (compartido con Slim Thug)

2007

  • Mejor Colaboración por "Beautiful Liar" (compartido con Shakira)

2009

  • Video Del Año por "Single Ladies"
  • Mejor Edición por "Single Ladies"
  • Mejor Coreografía por "Single Ladies"

2010

  • Mejor colaboración por "Telephone"(compartido con Lady Gaga)

2011

  • Mejor coreografía de vídeo por "Run The World(Girls)"

2012

  • Mejor edición por "Countdown"

MTV Europe Music Awards[editar]

2003

  • Mejor R&B
  • Mejor Canción por "Crazy In Love" (compartido con Jay-Z perdió

2009

  • Mejor Artista Femenina
  • Mejor Canción por "Halo"
  • Mejor Vídeo por "Single Ladies" (Put A Ring On It)

Premios 40 Principales[editar]

2008

  • Premio Mención Especial

Black Reels Awards[editar]

2004

  • Best Original or Adapted Song~~>>He Still Loves Me" From: The Fighting Temptations

2008

  • Best Emsemble for Cadillac records

Broadcast Film Critics Awards[editar]

2007

  • Best Original song for "Listen from: Dreamgirls.

MTV Movie Awards[editar]

2006

  • Sexiest Perfomance For The Pink Panther

2007

  • Best Perfomance For "Dreamgirls"

2010

  • Best Fight for Obssesed"

NAACP Image Awards[editar]

2004

  • Outstanding Actress in a Motion Picture

American Music Awards[editar]

2007

  • International Artist Award

2011

  • Best Female Artist of R&B/Soul

2012

  • Best Female Artist of R&B/Soul

ASCAP, USA[editar]

2001

  • Pop Music Awards
  • Songwriter of The Year

2002

  • Film and Television Music Award
  • Most Performer Songs From Motion Pictures

2003

  • Pop Music Awards
  • Most Performed Songs

2004

  • Pop Music Awards
  • Most Performed Songs

2005 "Baby Boy"

  • Pop Music Awards
  • Most Performed Songs

"Me, Myself and I"

  • Pop Music Awards
  • Most Performed Songs

"Naughty Girl"

  • Pop Music Awards
  • Most Performed Songs
  • Pop Music Awards
  • Songwriter of the Year

Billboard Music Magazine, USA[editar]

2003

  • Billboard AURN R&B/Hip-Hop
  • Top R&B/Hip-hop Artist - New

BRAVO Supershow, Germany[editar]

2007

2004

  • Best Female Singer/Best International Female

Music of Black Origin Awards, UK[editar]

2006

  • Best International Female Artist
  • Best Song from "Déjà Vu"
  • Best Video from "Déjà Vu"

Music Television, World (MTV)[editar]

2003

  • "Crazy in Love" Video Music Awards

Best Female Video

  • "Crazy in Love" Video Music Awards

Best R&B Video Won

  • "Crazy in Love" Video Music Awards

Best Choreography

New Musical Express, UK (NME)[editar]

2003

  • NME Rocklist (End-of-Year Review)

NME Record of the Year (Singles)

Nickelodeon Kids' Choice Awards[editar]

2004

  • Favorite Female Performer

2006

  • Favorite Song
  • Favorite Female Performer

2009

  • Favorite Song

OVMA[editar]

2003

  • Mejor Video Bailable por Crazy in love

2006

  • Mejor Artista R&B

2007

  • Mejor Coreografía en un video por Beautiful liar (feat. Shakira)
  • Mejor Artista R&B

2009

  • Mejor Cantante Femenina
  • Mejor Coreografía en un video por Single ladies (put a ring on it)
  • Mejor Vestuario en un video (Mujer) por Sweet dreams
  • Mejor Video Pop por Single ladies (put a ring on it)
  • Mejor Video Femenino por Single ladies (put a ring on it)
  • Artista del Año
  • Mejor Artista R&B

People Choice Awards, USA[editar]

2004

  • Favorite Female Performer

Premios Oye, Mexico[editar]

2007

  • Album of the Year (International)

Radio Music Awards, USA[editar]

2004

  • Artist of the Year - Top 40 Radio

VH1, USA[editar]

2003

  • Big in 03
  • Big Entertainer

2007

  • soul VIBE Award
  • R&B Artist of Year
  • Soul vibe Award
  • VStyle
  • Soul Vibe Award for "Irreplaceable"
  • Song of the Year for "Irreplaceable"
  • Soul VIBE Award for " Get me Bodied"
  • Video of Year for "Get me Bodied"

Vibe Awards, USA[editar]

2003

  • Coolest Collabo
  • Most Stylish Artist Ever

Whudat Music Awards, USA[editar]

2004

  • R&B Artist of the Year

World MUsic Awards, World[editar]

2006

  • World's Best-Selling R&B Artist