Anexo:Canciones de My Chemical Romance

De Wikipedia, la enciclopedia libre
Saltar a: navegación, búsqueda

La siguiente es una lista de las canciones grabadas por la banda estadounidense de rock My Chemical Romance:

Listado[editar]

Título de la canción Año Álbum Duración Notas
«#SINGItForJapan» 2011 Sencillo 3:47 Versión alternativa de «SING»
«All I want for Christmas is you» 2004 Kevin & Bean's christmastime in the 909 3:46 Cover de Mariah Carey
«AMBULANCE» 2012 Conventional weapons 3:53
«Astro zombies» 2005 Banda sonora de Tony Hawk's american wasteland 2:13 Cover de Misfits
«Black Dragon Fighting Society» 2010 The Mad Gear and Missile Kid 1:37
«Blood» 2006 The Black Parade 2:53 Pista oculta
«Boy division» 2012 Conventional weapons 2:56
«Bulletproof heart» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 4:57
«Burn bright» 2013 Conventional weapons 4:17
«Bury me in black» 2006 Life on the murder scene 2:38 Demo
«Cancer» 2006 The Black Parade 2:23
«Cemetery drive» 2004 Three cheers for sweet revenge 3:08
«Cubicles» 2002 I brought you my bullets, you brought me your love 3:54
«Dead!» 2006 The Black Parade 3:16
«Demolition Lovers» 2002 I brought you my bullets, you brought me your love 6:07
«Desert song» 2006 Life on the murder scene 3:51
«Desolation row» 2009 Sencillo 3:01 Cover de Bob Dylan
«DESTROYA» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 4:33
«Disenchanted» 2006 The Black Parade 4:55
«Drowning lessons» 2002 I brought you my bullets, you brought me your love 4:26
«The drugs»[1] 2009 No publicada
«Early sunsets over Monroeville» 2002 I brought you my bullets, you brought me your love 5:07
«The end.» 2006 The Black Parade 1:53
«Every snowflake is different (just like you)»[2] 2011 Presentada en el programa infantil Yo gabba gabba!
«F.T.W.W.W.» 2010 The Mad Gear and Missile Kid 2:27
«Fake your death» 2014 May death never stop you 3:20
«Famous last words» 2006 The Black Parade 4:59
«First chance»[3] 2010 No publicada
«The ghost of you» 2004 Three cheers for sweet revenge 3:23
«Give 'em hell, kid» 2004 Three cheers for sweet revenge 2:19
«Gun.» 2012 Conventional weapons 3:39
«Hang 'em high» 2004 Three cheers for sweet revenge 2:48
«Headfirst for halos» 2002 I brought you my bullets, you brought me your love 3:30
«Heaven help us» 2006 Welcome to the Black Parade 2:56 Lado B
«Helena» 2004 Three cheers for sweet revenge 3:23
«Hell hath no fury»[4] 2012 No oficial (no acreditada a la banda, sino a sus miembros)
«Honey, this mirror isn't big enough for the two of us» 2002 I brought you my bullets, you brought me your love 3:53
«House of wolves» 2006 The Black Parade 3:04
«I'm not okay (I promise)» 2004 Three cheers for sweet revenge 3:08
«I don't love you» 2006 The Black Parade 3:59
«I never told you what I do for a living» 2004 Three cheers for sweet revenge 3:52 Una versión demo aparece en Life on the murder scene
«Interlude» 2004 Three cheers for sweet revenge 0:57
«It's not a fashion statement, it's a fucking deathwish» 2004 Three cheers for sweet revenge 3:31
«The jetset life is gonna kill you» 2004 Three cheers for sweet revenge 3:38
«The kids from yesterday» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 5:25
«Kill all your friends» 2007 Famous last words 4:31 Lado B
«Kiss the ring» 2013 Conventional weapons 3:08
«The light behind your eyes» 2012 Conventional weapons 5:12
«Make room!!!!» 2013 Conventional weapons 3:42
«Mama» 2006 The Black Parade 4:39
«Mastas of Ravenkroft» 2010 The Mad Gear and Missile Kid 1:44
«My way home is through you» 2007 Famous last words 2:59 Lado B
«Na na na (na na na na na na na na na)» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 3:26
«The only hope for me is you» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 4:33
«Our Lady of Sorrows» 2002 I brought you my bullets, you brought me your love 2:08
«Party Poison» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 3:36
«Planetary (GO!)» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 4:07
«Romance» 2002 I brought you my bullets, you brought me your love 1:05
«S/C/A/R/E/C/R/O/W» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 4:28
«Save yourself, I'll hold them back» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 3:50
«The sharpest lives» 2006 The Black Parade 3:21
«SING» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 4:30
«Sister to sleep»[5] 2003 Demo no publicado; grabado en diciembre de 2003.
«Skylines and turnstiles» 2002 I brought you my bullets, you brought me your love 3:25
«Sleep» 2006 The Black Parade 4:43
«Still alive»[6] 2009 No publicada
«Summertime» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 4:07
«Surrender the night» 2013 Conventional weapons 3:27
«Teenagers» 2006 The Black Parade 2:42
«Thank you for the venom» 2004 Three cheers for sweet revenge 3:41
«This is how I disappear» 2006 The Black Parade 3:59
«This is the best day ever» 2002 I brought you my bullets, you brought me your love 2:15
«To the end» 2004 Three cheers for sweet revenge 3:01
«Tomorrow's money» 2012 Conventional weapons 3:16
«Under pressure» 2005 Sencillo 3:32 Cover de Queen y David Bowie, realizado con The Used
«Vampire money» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 3:38
«Vampires will never hurt you» 2002 I brought you my bullets, you brought me your love 5:29
«We don't need another song about California» 2010 Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys 4:28 Bonus track
«Welcome to the Black Parade» 2006 The Black Parade 5:11
«The world is ugly» 2012 Conventional weapons 4:54
«You know what they do to guys like us in prison» 2004 Three cheers for sweet revenge 2:54
«Zero percent» 2010 Na na na (na na na na na na na na na) 2:47 Lado B

Véase también[editar]

Referencias[editar]

  1. «Nuevo tema de My Chemical Romance». www.fmrockandpop.com (agosto de 2009). Archivado desde el original el 30 de junio de 2012. Consultado el 7 de octubre de 2012. «Los tres temas que adelantaron en el show fueron Kiss the ring, The drugs y Death before disco».
  2. Anderson, Kyle (6 de diciembre de 2011). «Watch My Chemical Romance perform 'Every snowflake is different (just like you)' on 'Yo gabba gabba': an EW video exclusive!» (en inglés). music-mix.ew.com. Consultado el 4 de diciembre de 2013. «The New Jersey band will be appearing on a special episode of psychedelic kids’ show Yo gabba gabba!, titled “A very awesome Christmas”. [...] What do you think of My Chemical Romance’s holiday tune?».
  3. Pettigrew, Jason (marzo de 2011). Pettigrew, Jason. ed. «The kids are ka-kaw-lright» (en inglés). Alternative Press (Cleveland: Alternative Press Magazine) 272:  p. 82. ISSN 1065-1667. 
  4. «The man with the iron fists» (en inglés). www.ironfists.com (2012). Consultado el 15 de diciembre de 2012. «“Hell hath no fury” / Performed by Frank Jero, James Dewes, Michael Way, Ray Toro and Gerard Way / Written by Robert Diggs, Howard Drossin, Frank Jero, James Dewes, Michael Way, Ray Toro and Gerard Way / Courtesy of Frank Jero, James Dewes, Michael Way, Ray Toro and Gerard Way».
  5. Frank Iero (2011). Desde ya estaremos LIVE con MCR!! (twitcam.livestream.com). España: MTV España. Escena en 19:39. Consultado el 20 de octubre de 2011. 
  6. Pettigrew, Jason (enero de 2010). Pettigrew, Jason. ed. «Abandon hip!» (en inglés). Alternative Press (Cleveland: Alternative Press Magazine) 258:  p. 66. ISSN 1065-1667. 

Enlaces externos[editar]